fbpx

Paradijskerk – Rotterdam (NL)

Lying down concert – Paradijskerk Rotterdam

Ligconcert in de zeer intieme en mooie Paradijskerk te Rotterdam, Nederland. Dit concert maakt deel uit van een Nederlandse tour met concerten in Amsterdam (6/6), Zwolle – (15/6 – SOLD OUT) en Tilburg (22/5). 

  • Doors open: 19u30 
  • Het concert gaat door bij schemerlicht van 20u00 tot 21u30. Vergeet je matje, dekentje en kussen niet mee te brengen!

LAST TICKETS

Een unieke ervaring

Kies een matje en schik je kussen onder je hoofd. Maak je klaar om een uur lang je hoofd leeg te maken en weg te dromen tijdens dit ligconcert. Verwacht een uniek ononderbroken muzikaal verhaal waarin rust, spanning, muzikale thema’s en dynamiek je een uur lang meevoeren. Een moment van rust, stilte en verbinding in een wereld vol vergaderingen, whatsappberichten en instareeltiktokstories.

Hoe het werkt

Tijdens dit exclusieve en intieme ligconcert kan je je nestelen op je matje rond de vleugelpiano. Het concert duurt ongeveer 1.15 uur. Er zijn geen pauzes. Na het concert kan je rustig de stad terug in trekken.

Vergeet je matje, dekentje en kussen niet mee te brengen!

Mattias Devriendt?

Mattias Devriendt is een Belgische componist-pianist. Zijn minimalistische, contrastrijke en filmische muziek komt op vele locaties tot zijn recht, van de besloten zolder van het Sint-Baafshuis tot het festivalpodium van Campo Solar, van een  concert in een kerk tot een concert op het strand, staand, zittend of liggend. Denk Keith Jarrett, Jóhann Jóhannsson, Philip Glass, Ryuichi Sakamoto of Nils Frahm.

Zijn spraakmakende ligconcerten waarbij het publiek op matjes liggend rust en verdieping vindt rond de vleugelpiano, resulteerden in een vlot gevulde agenda met tientallen uitverkochte concerten in binnen- en buitenland in 2023 en 2024 en leverden hem de titel Gentenaar Van de Maand op in oktober 2023. “Mijn missie is om mensen via muziek een moment van rust en verdieping te bieden.” In juni 2024 speelt hij 6 lying down concerten oa. in Tilburg, Amsterdam, Groningen, Zwolle en Rotterdam.

In 2023 en 2024 bracht hij 5 EP’s uit en een debuutalbum ‘As I Lay Down’ op vinyl en cd. Eind 2024 komt een tweede album ‘All Things Will Clear Up, Eventually’ uit. Zijn songs werden ook al opgepikt door Klara, de Belgische nationale klassieke radiozender.

Daarnaast speelt hij ook in de band alternatieve indie band Monserey en bracht in 2023 eveneens een album uit ‘All Habits Die’.

Luisteren?

Wil je meer weten of al even luisteren? Dat kan hier. 

www.facebook.com/mattiasdevriendtmusic
www.instagram.com/mattiasdevriendtmusic


 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *