fbpx

Lying down concert?

upcoming concerts

LIVE

Op de hoogte blijven van andere nieuwe data of vrijgekomen plaatsen? Registreer je dan op de wachtlijst.All concerts

Een concert waarbij je niet zit of staat, maar ligt? Ja, het bestaat! Kies een matje en leg je kussen onder je hoofd. Maak je klaar om een uur lang je hoofd leeg te maken en weg te dromen tijdens een ligconcert.

Verwacht een uniek ononderbroken muzikaal verhaal waarin rust, spanning, muzikale thema’s en dynamiek je een uur lang meevoeren. Een moment van rust, stilte en verbinding in een wereld vol vergaderingen, whatsappberichten en instareeltiktokstory. Elk concert is een nieuwe creatie. De perfecte keuze voor een eerste date, een avondje uit met vrienden of voor wie op zoek is naar wat cultuur.

Praktisch

Duur: 60-80 minuten

Comfort: deelnemers kunnen hun eigen matje, dekentje, slaapzak of kussen meebrengen. Matjes kunnen ook voorzien worden.

Piano: Als er geen piano beschikbaar is, kan er tegen extra kosten een piano gehuurd en geplaatst worden voor het concert.

Price: afhankelijk van aantal personen, locatie, context. Neem contact met me op om het te bespreken.

Voor wie?

Een ligconcert past perfect tijdens een teambuilding voor collega’s of als afsluiter van een strategische tweedaagse voor managers. Maar het is ook een origineel intermezzo tijdens een vernissage, tijdens een bezinningsweekend voor jongeren of als brainstormsessie voor de herinrichting van een kerk, klooster of kapel. Ook voor mensen met dementie of een beperking is het een hele fijne manier om gestimuleerd te worden. En natuurlijk kan het ook als privéconcert in intieme kring! Een laagdrempelige, niet-alledaagse ervaring.

Why?

Omdat kinderen, familie, managers, werknemers, buren of vrienden baat hebben bij een uurtje rust tijdens drukke dagen. Omdat onze samenleving snakt naar initiatieven die ons mentaal welzijn versterken, die ruimte bieden om tot onszelf te komen in tijden van instareeltiktokstory’s.

Omdat de pianocompositie heel toegankelijk is en toch een eigen filmisch verhaal vertelt.

Omdat een pianoconcert geschikt is voor alle leeftijden, van baby tot bejaarde. Omdat kleinkind en grootouder, broer en zus, vriend en vriendin of collega’s het samen kunnen beleven.

Omdat er geen rijen en vooraf aangewezen zitplaatsen zijn. De piano staat in het midden, de hiërarchie valt weg en ieder is vrij om te kiezen waar hij of zij zich het beste voelt in de ruimte, beschut aan de zijkant of in het kwetsbare midden.

Omdat de ruimte er vanaf de grond anders uitziet dan vanuit een stoel, net zoals een stad er vanaf het water anders uitziet dan vanaf de oever. Liggend op een matje ervaren mensen de omgeving anders.

Download alle info hier (in Dutch)


CONTACT ME

 

Benieuwd? Check de video